OrlandoHolidayInfo - Alle info over je Florida vakantie!
WTC Orlando Florida USA

 

 

Dinnershows in Orlando

Als het op dinnershows aan komt, heeft Kissimmee een grote variatie aan shows, die de hele familie kunnen vermaken. Alle dinnershows hebben een ander thema. Zo gaat er een over ridders, de ander over paarden of piraten en weer een ander over maffia gangsters. Sommige shows werken met speciale VIP-pakketten, waarbij je bijvoorbeeld ongelimiteerd alcoholische dranken kunt drinken. Andere shows werken weer op basis van a la carte menu's. Ook zijn er wat eenvoudigere shows (qua eten), waar je ongelimiteerd pizza of popcorn kan eten.

Maple Leaf Tickets kan je soms betere kortingen krijgen, door daar de tickets te kopen. Op deze pagina geven we je de volgende suggesties;

Capone Dinner Show Orlando

Capone's Dinner & Show

Klop drie keer, zeg het geheime wachtwoord en ontdek de mysterieuze wereld van gangster Chicago van 1931. De nieuwe show geeft je veel lachwekkende momenten, gangster-actie, interactie met het publiek en muzikale momenten. Deze show is leuk voor alle leeftijden!

De show is inclusief dinerbuffet, ongelimiteerde cocktails en een toetje.

4740 W. Irlo Bronson Memorial Highway,
Kissimmee, FL 34746
1-800-220-8428 website

Disney's Hoop-Dee-Doo Musical Revue

Disney's Hoop-Dee-Doo Musical Revue

Een wild-western dinnershow van ongeveer twee uur, met dansen, zingen en comedy. Je weet nooit wat je kan verwachten als Claire de Lune, Johnny Ringo, Dolly Drew, Six Bits Slocum, Flora Long en Jim Handy het podium betreden, maar je weet wel dat het nooit saai kan worden!

Je zal ongetwijfeld een leuke avond hebben in de landelijke Pioneer Hall in Disney's Fort Wilderness Resort & Campground. Tussen de stukjes en liedjes kan je onder andere genieten van emmers met gefrituurde kip, gerookte BBQ spareribs (varken), salades, boontjes, versgebakken maïsbrood en als toetje strawberry shortcake (een soort aardbeientaartje).

Ongelimiteerd bier, wijn en sangria zijn inbegrepen voor gasten vanaf 21 jaar oud (ID is wel verplicht, dus neem je paspoort mee), frisdrank is uiteraard ook inbegrepen voor iedereen.

4510 North Fort Wilderness Trail,
Lake Buena Vista, FL 32830
(407) 824-2900 website (ook om te reserveren)

Disney's Spirit of Aloha Dinner Show

Disney's Spirit of Aloha Dinner Show (Polynesion Resort)

Deze dinnershow heeft als thema 'Spirit of Aloha', of wel een Hawaiiaans thema. In het verhaal komt één van de meisjes terug van het 'vaste land' naar huis en dat moet gevierd worden. Verwacht een show met veel spektakel, dansers, drummers en en een artiest die iets doet met vuur en messen!

Op het menu staan onder andere BBQ ribs, kip, gefrituurde rijst, maar ook verse salades, groenten, brood en natuurlijk ananas. Als toetje heb je bijv. de Kilauea chocolade vulkaan. Klinkt best lekker! Voor de kinderen zijn er onder andere broodjes met pindakaas & jam, hot dogs en macaroni met kaas. Bij deze dinnershow kan je zoveel eten en drinken als je wilt. Het is inbegrepen in de prijs.

1600 Seven Seas Dr. (Disney's Polynesian Resort),
Lake Buena Vista, FL 32830
+1 407-939-3463website

Medieval Times dinner show

Medieval Times

De vaste Florida bezoekers hebben Medieval Times vast wel eens gezien langs de US192. Het kasteel valt wel op langs de weg, met de fakkels die 's avonds branden. Deze dinnershow heeft als thema de riddertijd. Je zit met z'n allen in een arena en elk deel van de arena staat voor een bepaalde ridder. Je moet jouw ridder dus flink toejuichen en supporten om te kunnen winnen.

4510 W. Vine Street,
Kissimmee, FL 34746
1-888-935-6878 website

 

The “Outta Control” Magic-Comedy Dinner Show

De naam van de show geeft al aan wat voor soort dinnershow dit is. Het is een combinatie van goocheltrucjes, comedy en muziek, leuk voor jong en oud. Deze show duurt ongeveer 90 minuten en worden gedaan door Tony Brent, Fred en Adina Moore. Tijdens de show kan je genieten van ongelimiteerde verse pizza, salades en popcorn. Ook zijn frisdrank, bier en wijn inbegrepen in de prijs. Uiteraard hebben ze ook een lekker toetje om het verhaal compleet te maken.

Ze raden het aan te reserveren, maar zo maar binnen komen lopen zonder reservering is over het algemeen geen probleem.

9067 International Drive,
Orlando, FL 32819
407-351-8800 website

Outta Control dinner show

Pirate's Dinner Adventure

Deze dinnershow speelt op een 18e eeuwse replica van een Spaans galjoen van ongeveer 15 meter lang, 6 meter breed en masten van 13 meter hoog. Om het schip heen zitten de gasten, zogenaamd op andere schepen. Net als bij Medieval Times heeft elk 'schip' een eigen piraat welke je kan toejuichen en supporten. Bij Pirate's Dinner Adventure hebben de meer dan 150 gasten ook nog eens kans om zelf mee te doen in het stuk.

6400 Carrier Drive,
Orlando, FL 32819
407-248-0590 website

Pirate's Dinner Adventure

 

Sleuths Mystery Dinner Show

Sleuth's Mystery Dinner Shows

Deze dinnershow heeft wat weg van Cluedo, echter is dit niet één verhaal ,maar hebben ze ongeveer tien verschillende shows. Hier kan je dus vaker naar terug komen. Elke show duurt ongeveer 2,5 uur en jij mag er achter komen wie de moord heeft gepleegd. Tijdens het diner kan je discussiëren met anderen wie de moord heeft gedaan en komen er al snel diverse theorieën op tafel. Bedenk een paar goeie vragen, want na het eten komen de personages (de levenden in elk geval) weer op het podium en mag je ze ondervragen. Na de ontknoping volgt een dessert.

Op de website kan je zien welke show op welke datum beschikbaar is.

8267 International Drive,
Orlando, FL 32819
407-363-1985 website

Mickey's Backyard BBQ

Mickey's Backyard BBQ

Deze dinnershow heeft wat weg van de sfeer van het wilde westen. Diverse Disney-personages komen langs op het BBQ feestje van Mickey. Tijdens deze dinnershow heb je muziek, dansen en gedurende de avond komen de personages rond bij de gasten voor foto's en handtekeningen. Onder andere Mickey, Minnie, Goofy en Knabbel & Babbel zijn aanwezig.

Op het menu staan onder andere BBQ ribs, kip, hamburgers, hotdogs maar ook bijvoorbeeld macaroni en kaas. Je kan ook ongelimiteerd drinken, hierbij kan je denken aan limonade, fruit punch, frisdrank maar ook wijn en bier voor gasten boven de 21.

Disney's Fort Wilderness Resort,
4510 North Fort Wilderness Trail, Typhoon Lagoon Access Rd.
Orlando, FL 32830
+1 407-939-3463 website

Treasure Tavern Orlando

Treasure Tavern

Deze dinnershow is niet bepaald geschikt voor kinderen. Dit komt met name door de dames en heren in de show, die wat spannender gekleed zijn. Onder andere burlesque, comedy en wat gegoochel komen voorbij en natuurlijk genoeg dansende vrouwen en mannen om de avond compleet te maken. De show duurt ongeveer twee uur en bevat een vier gangen menu.

6400 Carrier Drive,
Orlando, FL 32819
407-206-5102 website

 

Gratis je motor verkopen zonder proefrijders

© Copyright 2013-2024 OrlandoHolidayInfo.com - - privacy policy/disclaimer - links - autohuur - contact - RocketMiles.com