OrlandoHolidayInfo - Alle info over je Florida vakantie!
WTC Camper wegbrengen in de USA

 

 

Kortingscoupons en andere tips

Om aan kortingsbonnen te komen in de omgeving van Orlando, kan je naar een 'visitor center' gaan of naar bijvoorbeeld de Wal-Mart. Bij de ingang zie je veel gratis magazines, flyers en kortingsbonnen voor diverse attracties en restaurants. Als voorbeeld is bijvoorbeeld het magazine 'Enjoy Florida' een blad vol met kortingen. Zelfs voor golfen en winkelen zijn zelfs kortingen te vinden.

Neem eens een kijkje in hun kortingsboekje (tot en met april 2020), welke je natuurlijk al kan printen voor je op vakantie gaat. Op deze manier kan je wat geld besparen, wat je weer kan uitgeven aan andere leuke dingen tijdens je vakantie in Florida.

 

 

Een andere goede manier om een korting te krijgen, is door gebruik te maken van de kortingen op de site van Osceola Restaurant Guide. Deze kan je ook ongetwijfeld vinden bij de Wal-Mart en andere winkels waar veel bezoekers komen. Dus mocht je geen printer hebben, deze 'guide' is overal in de Orlando-omgeving te vinden. Enkele kortingen kan je bijvoorbeeld gebruiken bij New York Pizza, Chick-fil-a, Capone's Dinner and Show, Black Angus Steakhouse, Rio Mexican Grill en Passage to India.

Op de bovengenoemde website kan je een lijst vinden met adressen waar deze restaurant guide gratis af te halen is. Deze is op te halen op meer dan 200 locaties; hotels/motels, kampeerplekken, villa's, vakantiehuizen, bij autoverhuurbedrijven, giftshops en lokale VVV's. Ook kan je langs de US192 krantenboxen vinden, waar je gratis een Restaurant Guide krantje mee kan pakken vol met kortingen. Let op de coupons welke bij welke restaurants de kortingen geldig zijn. Als een bepaalde franchiser niet mee doet, is het niet mogelijk om daar je kortingsbon in te leveren.

Fooien en kortingen

Als je een fooi achterlaat, maar je hebt wel een kortingsbon gebruikt, dan geef je een fooi naar het bedrag wat het zou hebben gekost zonder korting. Stel dat je een tweede maaltijd gratis krijgt, dan bereken je die mee in het bedrag wat je geeft. Uiteraard geef je alleen een fooi over het bedrag zonder belasting. De staat hoeft niet mee te profiteren van jouw gulheid. In de horeca verdient het personeel vaak minimumloon en zijn de fooien echt broodnodig om de huur te kunnen betalen.

Osceola Restaurant Guide

Sneller miles sparen bij een vliegmaatschappij via RocketMiles

Veel vliegmaatschappijen hebben een spaarprogramma om miles te verdienen, die je later weer uit kan geven aan bijv. gratis vluchten, maar ook aan upgrades tijdens een vlucht, een hotelovernachting, autohuur, cruises, concerten, tickets voor een Broadway-show kopen... noem maar op. KLM heeft bijvoorbeeld FlyingBlue, United Airlines heeft het MileagePlus-programma. Deze miles kan je verdienen door bijvoorbeeld vaker te vliegen. Helaas zit er vaak een houdbaarheidsdatum aan deze miles en moet je blijven vliegen om de punten actueel te houden. Een andere optie is om losse miles te kopen of hotels te boeken, al dan niet in eigen land.

Ik ben lid van het MileagePlus-programma van United en krijg dus elke vlucht miles. Vroeger kon je lekker verdienen en had je na een x-aantal vluchten een gratis vlucht naar Amerika. Zo konden we gratis naar de westkust en betaalden we alleen een beetje belasting. Destijds waren 50.000 miles nodig. Inmiddels 60.000 en krijg je als klap op de vuurpijl in economy-klasse ook nog eens veel minder miles. Een retourtje Amsterdam-Orlando geeft nu nog maar 4600 miles. Dat is 13x vliegen, voor je een gratis vlucht krijgt. Vroeger was dit na 6 of 7x al het geval.

Hoe kan je dit versnellen? Heel simpel. Word lid van RocketMiles.com en krijg direct al 1000 miles cadeau bij je eerste boeking. Boek je voor 31 maart 2016 ook nog eens een willekeurig hotel, dit mag overal ter wereld zijn, dus ook in Nederland, dan krijg je nog eens 3000 miles BOVENOP de te verdienen miles van een overnachting. Kan je dus al snel 4000-9000 miles verdienen. Zo kom je dus wél snel aan die 60.000 miles en kan je ook makkelijk je miles actueel houden als je niet zo vaak vliegt (normaal 18 maanden geldig), door eens per anderhalf jaar een hotel in Nederland te boeken.

Om die extra miles te pakken, kan je je registreren via deze link. Niet alleen help je jezelf er mee, ook ik krijg dan 1000 miles na een boeking van jou. De miles worden bijgeschreven nadat de overnachting heeft plaatsgevonden. Blijf niet langer langzaam sparen, maar gebruik RocketMiles.com. RocketMiles.com is door United zelf aan mij aangeraden en dus geen frauduleuze site. Sterker nog, RocketMiles is een onderdeel van Priceline, een grote jongen in de reiswereld. Soms zijn de hotelprijzen iets hoger dan bij andere websites, maar bedenk je goed dat United $35 vraagt voor 1000 miles. Daarnaast kan je zelf ook weer vrienden doorverwijzen en 1000 miles hiervoor krijgen. Jouw gratis vlucht naar Amerika? Die komt steeds dichterbij! Waar wacht je nog op? Snel registreren!

Goedkopere pretparktickets

Kaartjes aan de kassa zijn vaak een stuk duurder dan wanneer je ze vooraf online koopt of op een punt waar je ze af kan halen. Betrouwbare websites zijn die van Maple Leaf Tickets en Undercover Tourist. Bij Maple Leaf Tickets kan je ze zelfs nog aanschaffen als je in Kissimmee zelf bent. Voor het motel zit een klein gebouwtje waar je de tickets kan kopen en de dagprijzen kan zien op een bord achter de toonbank. Betaal niet teveel aan de kassa en koop je tickets voordelig!

 

Yamaha Tracer 700 Tour- en Grand Tour pakket

© Copyright 2013-2024 OrlandoHolidayInfo.com - - privacy policy/disclaimer - links - autohuur - contact - RocketMiles.com